Kalmeer je zenuwstelsel & balanceer je hormonen

Vind rust en vitaliteit in de buitenlucht tijdens Re:set je Qi

Marieke Koesveld en  Marly Snel gaan terug naar de basis en vinden daar de eenvoudige kracht van adem en voeding. Wordt je stress de baas, dankzij praktische en concrete tools.

Enkele reacties van deelnemers: ‘Ik ben me veel meer bewust van mijn stress triggers.’ ‘Top begeleiding!’, ‘Fijne, praktische handvaten’, ‘Ik had al na twee dagen een plattere buik’, ‘Fantastische locatie’, ‘Ik wil meer!’

WAT WE GAAN DOEN

Tijdens Re:set je Qi bieden we je concrete instrumenten op het gebied van adem en voeding. Krijg meer grip op je zenuw- en hormonale stelsel om vanuit ontspanning en rust te kunnen leven.

De verzorgde workshop in Amelisweerd beslaat een dag van 10u tot 16u. Vooraf krijg je een uitgebreid werkboek toegestuurd, om vast achtergronden te lezen en oefeningen te doen. De dag zelf ga je veel ervaren (ademen, oogsten, hormoon-proof lunchen)  en krijg je informatie over onze methoden, zodat je geinspireerd aan de slag kan in je eigen leven. De gegarandeerd kleine groep (max. 8 p) biedt voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Zaterdag 8 juni 

10.00 Koffie en kennismaking

10.30 Hormonen; welk effect heeft voeding?

11.30 Ademtechnieken; ervaar dit kalmeringsmiddel 

12.30 Start oogsten van (onderdeel van) de lunch, vers van de moestuin. Samen lunchen, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de coaches

13.30  Hormonen en ontspanning

14.30 Creeer je eigen ‘adem 10 min’

15.30 Ruimte voor vragen 

16.00 Tijd om thuis verder te gaan!

Voeding?

Door je lichaam voedingsstoffen te geven die het kent, dus vooral voeding dat niet in de fabriek geproduceerd is, help je je lichaam al een eind op weg. Maar je kunt meer met voeding! In de workshop gaan we het hebben over hoe jij (lekker) eten in kunt zetten om je systeem te helpen meer in balans te komen.

Adem?

De betekenis van ‘adem’ staat in vele talen niet voor niets gelijk aan ‘leven’. Ademen is een autonoom proces, maar gelukkig kunnen wij dit proces beïnvloeden! Je kan je gedachten tot rust brengen, emoties reguleren en zodoende ook liefdevoller naar jezelf en je omgeving zijn. En dat is nou net het tegenovergestelde wat stress en een bijbehorend kort lontje met zich meebrengt.  Tijdens de workshop maak je kennis met bewust ademen, en wat dat voor jou kan betekenen. Je leert basistechnieken die je direct kan toepassen om je lijf en hoofd te kalmeren.

Innerlijke veerkracht?

Door in kaart te brengen waar de stressoren zitten waar jij gevoelig voor bent of mee te maken hebt, creëer je inzicht in wat er voor zorgt dat jij onder spanning komt te staan. Met behulp van het werkboek ga je onderzoeken met welke factoren jij vooral te maken hebt, en belangrijker nog: wat jij daar tegenover kan zetten en hoe je deze positieve aspecten voedt. Benut en versterk je innerlijke veerkracht en ervaar zo minder fysieke stressreacties. Zo kan je jezelf her-programmeren.

EVEN VOORSTELLEN: MARLY, TRAINER HORMOONFACTOR

Marly Snel is eigenaar van vitaliteitspraktijk Happy Qi. Qi is een filosofisch begrip uit de Aziatische cultuur en staat voor levenskracht en vitale energie die verbonden is met alles wat bestaat. En dat is precies wat Marly voor ogen heeft. Mensen helpen bij het leven van een gelukkiger en vitaler leven. Ze doet dit onder meer vanuit de leer van het hormoonbalans principe, dat is ontworpen door IR. Ralph Moorman.

Marieke Koesveld, ademcoach, richt zich tijdens deze workshop specifiek op het aanbieden van ademtechnieken die het zenuwstelsel kalmeren. Zie voor meer achtergrond over Marieke de startpagina.

PRAKTISCH

Meenemen

Je werkboek. Lekkere kleding voor buiten is slim om aan te doen.

Wanneer

Zaterdag 8 juni 2019 van 10:00 tot 16:00

Zaterdag 21 september is de volgende!

Wat krijg je?

  • Een verzorgde dag op een toplocatie, waarin je met een kleine groep leert, ervaart en je werkplan vormgeeft
  • werkboek Re;set je Qi, dit ontvang je voor de start
  • een Happy Qi weekmenu met hormoon en zenuwstelsel vriendelijke recepten
  • een week nadien een telefonisch follow up consult
  • waardebon voor kosteloos deelname aan een Kom op Adem workshop
  • onbeperkt koffie en thee
  • biologische & vegetarische lunch, deels zelf-oogst

Voor € 199,- incl BTW.

Locatie

Tuinderij de Volle Grond, Koningslaan 5a Bunnik, Nieuw- Amelisweerd

AANMELDEN OF ALLES WETEN?

Mail naar info@hollandseindianen.nl ovv Re:set je Qi