indianenverhaal-fiep-foto

TOE AAN EEN FRISSE WIND IN JE TEAM?

Hollandse Indianen biedt een onvergetelijke ‘wij zijn een team’ ervaring.

In samenwerking met Tuinderij de Volle Grond serveren wij hier enkele ideeën die we met veel plezier vormgeven voor jouw groep.

Tuin foto's Mieke (7)

ALLEN VOOR ÉÉN

Breng de mensen waar je zoveel tijd per week mee doorbrengt eens dichter bij elkaar.

Door samen te creëren verbind je. Of dit nou gaat om rechtstreeks groentes uit de eeuwenoude moestuin te oogsten en voor elkaar te koken; een natuurkunstwerk bouwen van takken, mos of bladeren; een meubel stofferen of een gezamenlijk schilderij maken voor op het kantoor? Het kan bij ons.

Liever meer verdieping?

Als groepstrainers, beeldend therapeut & orthopedagoog, werken wij graag met actuele thema’s in de groep. De training zal altijd ervaringsgericht zijn, dus met enige vorm van actie. Denk aan bijvoorbeeld het uitspelen of beeldend maken van situaties uit de praktijk. Zo verhoog je de energie en betrokkenheid en zal de training beter beklijven.

Voor ons is onderlinge verbinding zoeken en vinden cruciaal. Eén voor allen, allen voor één!

Tuin 066

SPELEN

Eén grote speeltuin; de moestuin van Tuinderij de Volle Grond. Zeker met aangrenzend het bos van Amelisweerd en rivier de Kromme Rijn. Dus verwissel je pumps of veterschoenen voor waterdichte stappers en leer je collega’s in een compleet andere setting kennen.

Onze speelse menukaart zit vol beweging. Kom uit je dagelijkse comfortzone en ontdek!

  • Groente oogsten, schoonmaken en buiten koken – mogelijk met rondleiding van de boer
  • Ademhalingsoefeningen om direct meer ontspanning of juist energie te kunnen ervaren
  • Varen, kanoën, (winter)zwemmen vanaf de moestuin (Utrecht centrum bereikbaar)
  • Groepskunstwerken bouwen van natuurmateriaal
  • Varkens voeren, eieren rapen, schoffelen, onkruid wieden; proef van het boerenleven

Of vul hier je eigen idee in.. Dan kijken we samen hoe we dit waar kunnen maken!

tuin vergaderen bijen

VERGADEREN

En soms moet er ook gewoon vergaderd worden. Maar dan wel graag op een bijzondere plek die rust, creativiteit en ruimte opwekt voor frisse plannen. Wellicht met een stille, of juist bruisende, wandeling in Amelisweerd tussendoor om de benen te strekken. Ook dan zijn jullie van harte welkom.

Met een groep van 6 tot 8 personen kunt u gebruik maken van onze sfeervolle pipowagen, met uitzicht over de tuin. Voor grotere groepen faciliteren wij desgewenst  een luxe tent.

We hebben heerlijke Landgoedthee uit onze kruidentuin en kunnen voor een smakelijke, lokale en biologische lunch van  Tuinderij de Volle Grond (seizoensafhankelijk) en de Veldkeuken zorgen.

Natuurlijk is een vergadermoment te combineren met onderdelen uit Spelen & Één voor Allen. Bijvoorbeeld enkele ademoefeningen in de buitenlucht doen om de focus en rust te verhogen in de groep, alvorens de vergadering te starten.

Informeer naar de mogelijkheden wat betreft vergaderattributen en andere wensen.

HISTORISCHE MOESTUIN

Een eeuwenoude stenen muur rond de tuin zorgt voor een beschutte ligging. De rijke geschiedenis van het Landgoed en de moestuin, die al in de 18e eeuw in gebruik was als zodanig, creëert een prettige sfeer. Het is een unieke locatie en natuurlijk wordt daar voorzichtig mee omgegaan.

Respect voor het gebied uit zich onder andere in het parkeerbeleid. Auto’s en fietsen zijn, mits een enkele uitzondering, niet toegestaan in het gebied. Evenals een flinke geluidsinstallatie.  Wij houden in het programma rekening met de zorg voor de omgeving. Hopelijk deel je deze visie met ons, zodat we nog lang kunnen blijven genieten van deze oase van rust, naast de dynamisch stad Utrecht.

Tuin foto's Mieke (77)